loading ...
OpenClose

Zoeken

loading ...

Solar Bell

De uitdaging

In Europa werken twee kolencentrales om de deurbellen van elektriciteit te voorzien. Als iedereen in Nederland de Solar Bell gebruikt besparen we net zoveel energie als de stad Zwolle. Met de Solar Bell kunt u ook een bijdrage leveren aan een klimaatneutrale wereld. Daarnaast bespaart u ongeveer 7 euro aan stroom per jaar, dit is ongeveer 1% van uw elektriciteitsrekening. Door deze verspilling van energie tegen te gaan kunnen we daadwerkelijk samen een impact maken.

DSC03424-edited-small

De Solar Bell

De Solar Bell is een deurbel met zonnepaneel. Een gangbare elektrische deurbel heeft een transformator die 24/7 stroom verbruikt, zogenaamd sluipverbruik. Als u die transformator vervangt door een zonnepaneeltje laat u de zon de energie opwekken. Hiermee bespaart u tot 7 euro stroom per jaar en gaat u CO2 uitstoot tegen. Door de Solar Bell laat u de wereld zien dat u het klimaat belangrijk vindt.

De Solar Bell opent de deur naar een klimaatneutrale wereld. Door 24/7 energie te besparen, zelfs in de schaduw.

  • De Solar Bell is een Design deurbel
  • Stimuleert bewustwording
  • Wilt u ook 24/7 energie besparen?
  • De bel werkt ook in de schaduw en op bijna alle deuren

Afmetingen

De afmetingen van de Solar Bell zijn iets groter dan een standaard drukknop (Lengte:102mm, breedte: 42mm, hoogte: 25mm).

Montage

De Solar Bell is eenvoudig met enkele schroeven te monteren. De montagehandleiding laat precies zien hoe u de Solar Bell monteert. De Solar Bell vervangt enkel de drukknop en maakt de transformator overbodig. Uw huidige zoemer en bedrading worden dus hergebruikt zodat u uw vertrouwde geluid blijft behouden.

Mocht u nog onbeantwoorde vragen hebben lees dan hier de meest gestelde vragen of neem contact met ons op.

SolarBellActieBanner

Bestel nu

Home

Back To Top