loading ...
OpenClose

Zoeken

loading ...

Van der Leegte Werkt aan de Solar Bell

Over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, herstelwerkzaamheden en sparren over het assembleren.

Veldhoven, 14 augustus 2013 – Een duurzaam product uitbrengen kan op verschillende manieren. Niet alleen de grondstoffen (planet), maar ook de manier waarop het wordt geproduceerd (people) kan duurzaam zijn, ook wel bekend als het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen principe. DeVention streeft dit na, daarom zijn wij voor de assemblage van de Solar Bell bij Van der Leegte Werkt uitgekomen.

Website Van Der Leegte Werkt 01

Van der Leegte Werkt BV, de directeur is achterneef van het “grote” VDL, is zowel een sociaal als commercieel bedrijf. ‘De medewerkers worden o.a. bij ons gedetacheerd vanuit de sociale werkvoorziening’ weet Bart Grijseels, vestigingsmanager Van der Leegte Werkt, ons te vertellen. ‘Niet alleen vanwege het soort werk, maar ook door de bijzondere begeleiding die wij bieden,’ gaat hij verder.

‘Opdrachtgevers vinden het vooral belangrijk dat we flexibel zijn, snel kunnen reageren en vooral graag meedenken met de klant. Daarnaast produceren wij ook kleine hoeveelheden, waar startende ondernemers graag gebruik van maken. Productiebedrijven die in China hun producten laten maken en inpakken weten ons te vinden voor de producten waarvoor herstelwerkzaamheden verricht moeten worden,’ vertelt Bart.

Website Van Der Leegte Werkt 02

Van der Leegte Werkt bestaat momenteel al ruim een jaar als bedrijf en de groei gaat voorspoediger dan verwacht, maar ze willen blijven groeien. Voor de toekomst willen ze nog een paar grote opdrachtgevers binnenhalen met daaromheen meerdere kleinere klanten. Zo hopen ze een betaalbaar, flexibeler en betrouwbaarder alternatief te kunnen bieden tegenover werk uitbesteden aan China en uiteraard met nadruk op het maatschappelijk verantwoorde sausje.

Website Van Der Leegte Werkt 03

DeVention hebben ze al overtuigd, wij zijn kei tevreden over het geleverde werk, de wijze waarop we met enthousiasme zijn ontvangen en het sparren over ideeën om de assemblage te verbeteren. Die input is heel belangrijk voor het verder verbeteren van de Solar Bell en het ontwikkelen van andere producten. Op deze manier leren wij hoe het product zo robuust mogelijk ontworpen kan worden om de productie efficiënter te laten verlopen. Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.vanderleegtewerktbv.nl/

Home

Back To Top